BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 14, 2010

Im ready 2 school 2011....

Agak meletihkan...turun naik turn naik kedai....drpd pagi sampai petang....kesian my puppy kena tinggal seorg kat rmh....i miss u mr.krish....Ok!!cum 2 my topic at up there...

tahun 2011 nie last year im in my school sbb nk spm...hahaha x percaya langsung nk menghadapi spm...
k for 2011 my tema warna oren...x minat pun warna oren tapi tahun yang terakhir so nk pakai semua warna dgn baju sekolah...im prefect so bajunya warna oren....purple  warna yg minat tapi x pe la asalkan ade beg tuisyen warna purple sudah cukup...klu purple mesti pengawas prs marah pulak coz deme nie warna purple tiz 2011..hahaha...terutamanya cik EYYA...i love purple....tadi pg beli beg sekolah....pensil box n jam tangan...cuma botol air dan purse je x jumpa warna oren...tp x pe...akak n mama nk tlg carikan untuk me.....k...tatz al 4 2day....let c my school bag,pencil box n watch....n 1 more thing my purple handbag....i love you all


All orange
my purple handbag




Friday, December 10, 2010

Alviss kong

Alviss kong n gf

Cinta menyakitkan. Ya, itu benar. Tapi untuk 22 tahun Alviss Kong cinta membunuh. 

Alviss Kong, dilahirkan pada 22 Mei 1988, bunuh diri pada jam-jam hari terakhir dengan melompat dari lantai 14 ketumbar Heights, Cheras, Kuala Lumpur selepas mengalah gangguan emosi yang ditimbulkan oleh putus dengan pacarnya. 

Alviss dan pacarnya telah couple selama sekitar empat bulan sahaja sebelum perpisahan mereka. Ini hubungan kedua-dua Aviss '.tampaknya tela
 Pecahnya dengan pacar pertamanya tidak melakukan banyak kerosakan emosional padanya tapi kemelesetan dari pecahnya dengan pacar kedua menyebabkan dia lepas kawalan, sehingga membunuh diri. 

Sebelum bunuh diri, ia diposting nota perpisahan di
 halaman profil agar bersama-sama dengan foto yang ia ditandakan sebagai foto terakhir dari hidup-hidup. Pukul 11.15 petang pada hari Rabu malam, ia diposting di dinding agar dia mesej ini "Count Down Selama 45 Menit ... Apa yang harus saya lakukan dalam 45 minit?". Pada sekitar 11:29, ia diposting mesej kepada adiknya memintanya untuk mengurus ibu mereka. Itu pasti panik adiknya yang menanggapi  dengan mesej "  Hello hello u  freaking me out here.. Wats wrong wit you!!!!”Sekitar setengah jam kemudian, Alviss bunuh diri

Alviss
tinggal di sebuah apartemen di lantai lima bangunan. Sebelum bunuh diri, ia telah minum di sebuah kedai teh di berhampiran bangunan. 

Setelah ia melompat, tubuhnya melanggar kereta yang diparkir di dekat gedung, merosakkan kereta kesan. Dia berbaring pendarahan sampai ia dilarikan ke rumah sakit. Dia meninggal pada sekitar 9.00.a.m. terakhir. 

Alviss Kong digunakan untuk bekerja di Berjaya Times Square. Dia pergi clubbing banyak, dan sering memakai plester lucu di wajahnya sebagai pernyataan fashion.


Ini adalah mesej yang diposting dalam akaun Facebook-nya:

i love u ... i mengatakan bahawa saya bersungguh-sungguh ... aku akan mencintai u sampai saat ini saya mati

iblis bin ini adalah cara bagaimana cinta i, mungkin mereka di luar sana akan pikir itu gila

Saya belum pernah cuba untuk meletakkan harga diriku martabat saya ego saya untuk bekas pertama saya ... tapi benar-benar , saya meletakkan harga diriku martabat saya setiap kotoran saya

hanya untuk merayu pada mu ... tetapi saya gagal. ... seperti biasa saya hanya sebuah kegagalan dalam hubungan

tapi itu hanya aku, aku hanya akan melakukan hal-hal yang saya pikir nilainya ...

saya akan menjadi memori awak selamanya? siapa yang tahu .. kerana u sudah khusus ketika saya melihat pertama kali melihat u ...

mungkin, kamu semua hanya menertawakan saya ... saya yakin ada banyak mereka akan tertawa terlalu =) tapi siapa yang peduli?

itu hanya aku ... itu cara saya adalah ....

hal terakhir

saya lakukan menghargai segala tentang kami ... u adalah cahaya dalam hidupku ... u memberi saya tekad untuk masa depan saya ... tapi semuanya hilang ... saya tidak menyalahkan u benar-benar ...

kerana ~ jadi hanya berharap awak mempunyai bahagia dalam hidup d masa depan

Ily & IMY ~ maaf bahawa saya tidak boleh membawa u untuk berjalan sehingga akhir hari

P / S: Tolong jangan menyalahkan dia ... saya orang yang memutuskan .. ini dia hanya satu memberikan saya keberanian n motivasi ... .. untuk KELUARGA saya, sila .. saya mohon u semua, jangan pernah menyalahkan padanya. ...

Untuk BF masa depannya: IF U DID anythings YANG AKAN TERLUKA DIA .. aku FUCKING FUCKING SUMPAH AKU AKAN menghantui U DOWN WALAUPUN ROH IM JUST A =)!

Foto berikut ini diambil oleh Alviss sesaat sebelum ia bunuh diri. Anda boleh merasakan kesedihan sebagai air mata mengalir dari matanya.

Alviss Kong

Thursday, December 9, 2010

Dadali - Disaat Aku Mencintaimu



best la lagu nie...
terkenang ex aq

Collection of novel

Novel nie agak best la juga kan...
izikan aku memejamkan mata,
untuk bermimpi membina sebuah
kehidupan bersamamu....
Hadirmu menyulamkan  rindu dalam hatiku...
selagi ada getar di hatiku,akan kukorbankan
jiwa raga demi cintaku padamu..
tatkala cinta berbisik
suaranya memuji TUHAN
pabila rindu terusik
rasulnya jadi pilihan
kenapa perlu ada cinta
jika benar diri ini
bukan milikmu


akanku benarkan diri ini
mengenal rindu dan cintamu

beribu kali kutersenyum
dalam hati terpahat duka....


kasihnya terbiar sepi..
novel nie mmg best gilek...
tapi malangnya sudah hilang...

sebuah persahabatan,cinta
dan peperangan

berikan satu kepastian agar
rindu ini beralasan
cintamu membawaku ke
langit biru..





Novel ini kepunyaan saya...i love my all novel n i miss my novel jangan kau tangisi..
sape nak pinyam boleh....
email me k....

Wednesday, December 8, 2010

24 Characteristics of people who love you

In life, you do not realize what was done by someone on yourself is a sign that he loves you. He does not want you to know directly from her mouth but she shows it through actions. Here are 24 characteristics that made by a person who shows that he loves you.
  1. People who love you have never been able to give reasons why he loves you . That he knows the hearts and eyes you only have one.
  2. Even if you already have a special friend or loved one, he does not care! For him the key you happy and you remain a dream .
  3. People who love you always receive you as it is, at heart, and your eyes are always the prettiest though you may feel you have more weight.
  4. The person who loves you always wanted to know about what you went through during the day , he would like to know you activity.
  5. People who love you will send an SMS as 'good morning', 'safe weekend', 'good night', 'take care', and others, even if you do not reply to her SMS , because SMS is the post he states love, expressed in different ways, not "I love you", but the secret of other verses that the word love.
  6. If your birthday and you are not invited to the event that you hold, at least he would call to say goodbye or SMS .
  7. People who love you will always remember all the events he went through with you, maybe even your own events have forgotten it, because when it is something precious to him. and at that time, his eyes would glass. because of the time with you it can not be repeated often.
  8. People who love you always remember every word you say , maybe even the words that you never forget revealing itself. Because he put it in his heart your words, how many words of hope that you Tell him, and eventually you destroy? Sure you forget, but not the one who loves you.
  9. People who love you will learn to love your favorite songs , maybe even yours to borrow CDs, because they want to know what your favorites - your favorite hobby as well, although hard fan of your favorites, but eventually he succeeded.
  10. If you met the last time you might be cold, or cough, he would always send SMS or call to ask your state - because he was worried about you, cares about you.
  11. If you are told to face trial, he will ask if the test is underway, and when the day comes he will be sending an SMS 'good luck' to inspire you .
  12. People who love you will give an article its possible for you it is something normal, but her article was very special.
  13. People who love you be silent for a moment, while talking on the phone with you , so you get confused. Actually, now that he felt very nervous because you have rocked her world.
  14. The person who loves you always wanted to be near you and wanted to spend his days just to you.
  15. If at any time you have to move to another area, he will always give advice so that you can be alert to the environment a bad influence on you and away.
  16. His heart he is really afraid to lose you , ever heard of 'remote eye, near the heart? "
  17. People who love you acted more like brothers than like a lover .
  18. People who love you often do things that aches like to call you 100 times a day. Or surprise you in the middle of the night by sending an SMS. Actually when he was thinking about you.
  19. People who love you sometimes you miss and do the things that make you dizzy . But when you say his actions make you annoyed he would not apologize and will do so again.
  20. If you ask him to teach you something, it will teach you to be patient even though you may be the stupidest person in the world! In fact he was so happy to help you. He never prevent you from fulfilling the request even as difficult as demand for you.
  21. If you look at his cell phone so your name will adorn the majority of his inbox . He still save SMS-messages from you even if you send it for months or even years ago. He also keeps the letters you special place and all of the things you value her.
  22. And if you try to stay away from him or refused to react, he will perceive it and disappear from your life , even though it killed him.
  23. If at any time you miss her and want to give him a chance he will be there waiting for you because in fact he never find another person, he is always waiting for you .
  24. People love you so,never forced you given reason and grounds,though is struggle to know,because he doesnt want ou burdened with karenahnya.When you ask him over, he went without blame you, because he really understands what love is
"There are people who do like the above to you? If no, do not have to waste the person ... you will regret doing it! "